De vakantie is weer om

Moet uw budgetplan aangepast worden omdat u te veel heeft uitgegeven in de vakantie?
Heeft u uw post na de vakantie nog niet durven openmaken?

Ik kan u helpen.

U kunt mij eenmalig inschakelen om alles weer even een update te geven, het kan zijn dat ik daarvoor maar één bijeenkomst nodig heb maar het kan ook wat langer duren.
Daarom kunt u gebruik maken van mijn voordelige strippenkaarten.
Een 10 strippen kaart (10×1 uur coaching) kost u maar €410,00 dat is dus maar 41 euro per keer( wel in één keer te betalen)
Of u heeft al genoeg aan 5 strippen voor €210,00 ( ook in één keer te betalen)

Financiële administratie voor velen een worsteling

Financiële administratie voor velen een worsteling.

Dit is precies waar een budgetcoach het verschil kan maken tussen slapeloze nachten en echt bewust genieten van de leuke dingen die voor jezelf en je gezin belangrijk zijn.

Ik maak het regelmatig mee, de verhalen… schuldbewust zit mijn client in een restaurant met de partner… of ze zijn met vrienden op stap. En in het achterhoofd dat knagende gevoel dat steeds wordt weggedrukt: kan ik dit eigenlijk wel betalen…. welke rekeningen liggen er nog….

En dan het enorm bevrijdende gevoel dat ontstaat tijdens en na een traject: JA, dit kan.Het is ingecalculeerd, het is gebudgetteerd. En er is overzicht. Wij hebben voor deze activiteit met ons gezin gekozen en het is ok.

Dat gevoel is onbeschrijfelijk fijn en ontspannend en maakt dat budgetteren je verder helpt en je toekomst echt ondersteunt.

.

Extra spaarcentje?

Extra spaarcentje gekregen voor je verjaardag? Stop het in je spaarvarken en doe er elke week een euro bij, voordat je het weet heb je je doel bereikt. En kun je kopen wat je al zo graag had willen hebben