Financiële administratie voor velen een worsteling

Financiële administratie voor velen een worsteling.

Dit is precies waar een budgetcoach het verschil kan maken tussen slapeloze nachten en echt bewust genieten van de leuke dingen die voor jezelf en je gezin belangrijk zijn.

Ik maak het regelmatig mee, de verhalen… schuldbewust zit mijn client in een restaurant met de partner… of ze zijn met vrienden op stap. En in het achterhoofd dat knagende gevoel dat steeds wordt weggedrukt: kan ik dit eigenlijk wel betalen…. welke rekeningen liggen er nog….

En dan het enorm bevrijdende gevoel dat ontstaat tijdens en na een traject: JA, dit kan.Het is ingecalculeerd, het is gebudgetteerd. En er is overzicht. Wij hebben voor deze activiteit met ons gezin gekozen en het is ok.

Dat gevoel is onbeschrijfelijk fijn en ontspannend en maakt dat budgetteren je verder helpt en je toekomst echt ondersteunt.

.