Over mij

Mijn naam is Rosette Rijnsent-Brandes, 60 jaar. Ik ben 17 jaar getrouwd,  uit een vorig huwelijk heb ik een dochter en een zoon. De kinderen zijn de deur al uit, ik woon met mijn man in de buurt van het Zuiderpark in Den Haag.

Ik weet wat het is om schulden te hebben. Dit heb ik in mijn eerste huwelijk meegemaakt. Dankzij schuldhulpverlening zijn al mijn schulden opgelost. In die periode had ik een budget van 75 gulden per week. Het voelde alsof ik de regie over mijn financiƫn was kwijtgeraakt. Ik vond dit erg want ik voelde mij volkomen afhankelijk van anderen. In die tijd waren er nog geen budgetcoaches. Als die er wel waren geweest had ik die zeker ingehuurd, en had ik niet in de schuldhulpverlening hoeven komen. De budgetcoach had mij kunnen helpen met een goed budgetplan maken, betalingsregelingen overeen te komen met schuldeisers, en mij te leren hoe ik een thuisadministratie moet bijhouden.

Ik ben blij dat ik u kan helpen nu u er, door welke reden dan ook, alleen voor staat.
Wellicht werd de thuisadministratie door uw man bijgehouden en weet u er het fijne niet van. Ik kan helpen bij het maken van een goed budgetplan waarmee u zelf uw thuisadministratie kunt bijhouden.
Dit kan ertoe bijdragen dat u niet afhankelijk wordt van de schuldhulpverlening en u niet het gevoel krijgt alle controle over uw -financiƫle- leven te verliezen.

.

IMG_1337

Opleidingen:

LEAO, MAVO, Verzorgende C, Verzorgende 3IG i.o., Budgetcoach NHA
Daarnaast heb ik meerdere cursussen gedaan waaronder:

Excel, Word, Speed Reading, belevingsgerichte zorg en communicatie.

Ik werk ook als verzorgende bij u thuis!

budgetcoach.rijnbrand@gmail.com