Tips

Boodschappenbriefje

Maak een Boodschappenbriefje voordat je boodschappen gaat doen!

Spreek dan met jezelf af > dat je niks anders zal kopen!

dan koop je alleen wat je echt nodig hebt!

IMG_1180

———————————–

Het zonnetje is er weer!

Als u verzorgingsproducten tegen zonnebrand wil kopen?

Koop dan het huismerk van uw drogist!

die zijn net zo goed als de veel te dure A-merken!

zon producten

———————————————————

Is uw maand ook te kort?

Iedereen heeft dat wel eens, is het geld bijna op maar de maand nog niet voorbij!

Een aanrader voor het doen van boodschappen: Koop eigen merk producten!

die zijn doorgaans veel goedkoper dan de A merken.

9515A01C-75E4-4648-8A90-8F30DB171EF6 7DFB63ED-2E39-43DB-9D37-E24EB4EF1ECC

Vaak zijn er aanbiedingen bij verschillende supermarkten om klanten te lokken. Soms is het zelfs zo dat supermarkten verlies maken op een product om maar mensen binnen te krijgen, ze gaan er dan vanuit dat men ook impuls aankopen doet en zo zorgen voor de winst van de supermarkt. Als jij alleen gebruik maakt van de aanbiedingen en je strikt houd aan je boodschappenlijstje dan ben je een stuk goedkoper uit.

Pas je boodschappenlijstje dan ook aan op de aanbiedingen. Was je van plan om appels te kopen maar zijn de peren in de aanbieding, koop dan voor die week peren. Let er overigens wel op dat je niet blind op de aanbiedingen afgaat, het komt namelijk vaak voor dat de aanbieding van een A merk nog steeds een stuk duurder is dan dat je voor een huismerk zou gaan.

Zijn er producten in de aanbieding die niet of bijna niet kunnen bederven? Koop dan direct een groot aantal in zodat je een aantal maanden vooruit kunt. Natuurlijk moet je deze inschatting wel zo goed mogelijk maken zodat je niet met een overschot aan producten zit die je in lange tijd niet op krijgt. Door op deze manier gebruik te maken van de aanbiedingen kun je honderden euro’s op jaarbasis besparen op boodschappen.

bronvermelding: https://www.geldmax.nl/

———————————————————

De markt lang zo gek nog niet

Tegenwoordig gaan er steeds minder mensen naar de markt daar een supermarkt ook bijna alles heeft. Wat men dan wel vergeet is dat de markt vaak goedkoper is in groenten en fruit dan de supermarkt, dit hangt echter wel af van de markt. Ben jij op de markt en weet je dat groente en fruit goedkoper zijn in de supermarkt? Laat dit de marktkoopman dan weten, wellicht kun je korting krijgen waardoor je alsnog goedkoper uit bent. Het vragen om korting kun je trouwens bij veel meer winkels doen. Je zult versteld staan hoeveel geld je kunt besparen door korting te vragen.

bronvermelding: https://www.geldmax.nl/

——————————————————–

Bent u van plan om over te stappen naar een andere zorg verzekerraar?

ga op internet kijken wie de goedkoopste is.

kijk goed naar de pakketten.

kijk ook of u een aanvullende verzekering nodig heeft.

Betaald u elk jaar uw eigen bijdrage helemaal?

U kunt ook vragen of u uw eigen bijdrage in gelijke delen kunt betalen samen met de maandelijkse premie, dit is vooral aan te raden als u veel medicijnen nodig hebt en vaak naar een specialist in het ziekenhuis moet voor uw gezondheid.