Koop wat in de aanbieding is

Vaak zijn er aanbiedingen bij verschillende supermarkten om klanten te lokken. Soms is het zelfs zo dat supermarkten verlies maken op een product om maar mensen binnen te krijgen, ze gaan er dan vanuit dat men ook impuls aankopen doet en zo zorgen voor de winst van de supermarkt. Als jij alleen gebruik maakt van de aanbiedingen en je strikt houd aan je boodschappenlijstje dan ben je een stuk goedkoper uit.

Pas je boodschappenlijstje dan ook aan op de aanbiedingen. Was je van plan om appels te kopen maar zijn de peren in de aanbieding, koop dan voor die week peren. Let er overigens wel op dat je niet blind op de aanbiedingen afgaat, het komt namelijk vaak voor dat de aanbieding van een A merk nog steeds een stuk duurder is dan dat je voor een huismerk zou gaan.

Zijn er producten in de aanbieding die niet of bijna niet kunnen bederven? Koop dan direct een groot aantal in zodat je een aantal maanden vooruit kunt. Natuurlijk moet je deze inschatting wel zo goed mogelijk maken zodat je niet met een overschot aan producten zit die je in lange tijd niet op krijgt. Door op deze manier gebruik te maken van de aanbiedingen kun je honderden euro’s op jaarbasis besparen op boodschappen.

GeldMax